Seznam prevajalnikov

Pregledovanje prevodov (prevajanje besed oz. besednih zvez) in vnos hitrih prevodov je omogočeno vsem uporabnikom BREZPLAČNO. Za dodajanje novih besed je potrebna registracija. Registracija je hitra in enostavna ter ne traja več kot eno minuto.

Angleško slovenski in slovensko angleški slovar vsebujeta vsak preko 270.000 prevodov in predstavljata najbogatejšo izbiro brezplačnih internetnih prevodov v tem trenutku. Verjamemo, da vam bo v veliko pomoč pri prevajanju.

Za vas želimo zbrati najbogatejšo zbirko slovarjev. Kakršnikoli predlogi, pohvale in pritožbe so dobrodošli na email: info@spletni-slovar.com.

Naš cilj:

Omogočiti vsem uporabnikom brezplačen dostop do velike zbirke podatkov, ki jo lahko urejajo sami, torej popravljajo napačne prevode, dodajajo nove …

Vsak mesec dodajamo nove stvari! Naš trud lahko preverite na straneh dnevnika sprememb. Registrirane uporabnike enkrat mesečno o novostih v slovarju informiramo preko elektronske pošte.

Za ves trud, ki ga vlagate v našo stran, se vam iskreno zahvaljujemo.
Vaš Spletni slovar team.

Se mučiš
S PREVODI?

Naši izkušeni in zanesljivi prevajalci prevedejo vaš dokument kvalitetno in v roku.

že od

14€

/stran

Pogosta vprašanja in odgovori

?

Ali se spletni slovar uporablja brezplačno?

Da, uporaba slovarja je popolnoma brezplačna in prosto dostopna vsem uporabnikom. Prav tako ni nikakršnih omejitev v številu iskalnih pojmov.
?

Kateri slovarji vse so na voljo?

Na voljo so vam slovarji za naslednje tuje jezike: angleški, nemški, hrvaški, italijanski, španski, francoski, portugalski.
?

Kako se uporablja naš spletni slovar?

Spletni slovar se uporablja popolnoma enostavno. Najprej izberete jezik, iz katerega želite prevod, nato še jezik, v katerega želite prevod. Na koncu v polje vpišete besedo, ki jo želite prevesti in pritisnete gumb Prevedi.
?

Ali se naš online slovar posodablja?

Online slovar redno posodabljamo, tako da lahko najdete želen iskalni niz.